Härlig tid på Martinique

Vi seglade in i Le Marin redan vid 10 tiden efter vi gjort en splash med ankaret i Rodney Bay. Torgny och Ewa kom ner den 12.e sent på kvällen. Vi hade då fått en byggplats för vårt ankarspel har packat ihop. Stackars Torgny som fick börja en dag i Karibien med meck, men vi fyra var vi klara och gick ut till St:Anne.

Vi var in i St:Anne på morgonen och seglade iväg till Grand Anse d´Arlet. Betydligt mindre båtar än förra året. Idag har vi gått mellan Arlet och Grand Anse. Vi gick lite vilse men kom rätt tillslut.

Vart var det vi skulle?

Nu är vi på Bar Ty Payot för en sundowner. I morgonen blir det segling till St.Pierre.

Jackline tycker det blåser för lite.

Det är fint på Carriacou

Igår kom vi till Carriacou efter till att börja med ganska behaglig segling men när vi var mitt emellan Grenada och Carriacou så börja det blåsa rejält och med hög sjö. Sjöbenen var inte riktigt på plats och efter att tagit ett rev blev det bättre. Har liksom glömt bort hur det var att segla i 30 knops vind. Det blåser rätt mycket.

Jackie och jag på Paradise Beach

Vi har fortsatt att mecka med lite småsaker som måste komma på plats. Watermakern sprutar vatten som aldrig förr så där har jag tagit bort alla kopplingar runt filtren som läckte och tätat om så nu går den som aldrig förr.

En test med min panorama kamera

Idag har vi tagit en tur till Paradise Beach som är otroligt vackert med massor av härliga människor. Hamnade på en bar som var supertrevlig och där vi fick lite lunch också. I morgon skall vi får träffa våra Brexit vänner på Infinity B. De mejlade precis att det tagit upp en Tuna och en Barracuda så middag är räddad.

Man undrar vad de har för symbol i sin logga. Hard Wood Bar…
Jackie blev lite barnvakt och kattvakt

Härlig utsikt från baren.

Nu är vi på gång igen!

Allt är packat och incheckat. Är nu på O´Learys och skall äta. Ikväll flyger vi till London och tar en bil till Gatwick där vi sover över. I morgon bitti så går flyget direkt till Grenada.

Skall bli kul att se Ellen igen. Nu blir det segla av i två månader. Ska bli så kul och kul att träffa alla vänner i Karibien.