Mad Monkey gjorde det, jorden runt!

Vi är tillbaka till Antigua igen som är slutdestinationen. När vi kom fram väntade Mark, Helene och Josh från Mad Monkey. De har precis seglat jorden runt. De stack den 6 januari 2018 och vi vinkade av dem i Rodney Bay, St Lucia.

Vi åkte in till Katerines Bar och tog en drink, men vi hade så mycket att prata om så det blev en middag också. De är bara här tills i morgon så idag blir det lite skönt och en bra lunch på Booms tillsammans med Mad Monkey. 

Mark, Helene, Josh, Jackie och Peter

Om det är någon som är hugad så söker de en gast som skall segla från Tortola, BVI via Bermuda och över till Azorerna. Båten är en välrustad Grand Solei 56. Även Engla (Swan 42) söker en sista gast som skall segla från Antigua den 15 maj till Azorerna. Mejla mig så för jag kontakten vidare. Ses hemma i England lite senare, Fair Winds.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.