På väg söderöver igen

Efter Alcudia så seglade vi norr om Anguilla och ner till St: Barths där en regatta höll på. Mycket båtar och härlig stämning för att inte tala om alla stora båtar. Vi var i St: Barth i tre dagar och därefter seglade vi ner till St: Nevis. Fick också nöjet att träffa Bliss i Colombier som är en härligt ställe på norra St:Barth

Härlig entré från stranden.
Sunshine har funnits sedan 70 talet, en riktig klassiker.

På väg ner till St:Nevis hade vi en underbar segling. Vi höll på att bli omseglade men det räckte inte. Det var en 142 fots båt som seglade i 12,5 knop men Jackie höll bra ånga på Ellen för vi gjorde 10 knop.

Sunshine stinger bee

I St.Nevis var det påskfirande och full fart. Känns återigen att kommit tillbaka till Karibien. Lite reggae och massor av folk på stranden. Självklart var vi hos den kända baren Sunshine och där var det full rulle.

Födelsedagsfest hos Sunshine

3 kommentarer

  1. Härlig solbränna. Du ser snart ut som Pippis pappa.
    Bra råd att åka till Bangladesh. Mycket intressant men ingen retur. Ha det skönt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.