Med bil runt Anguilla, det är inte stort!

I morse så åkte vi in till Elvis där bilen skulle levereras. Fick vänta i en kvart, men vad är det i Karibien. Inget är på tid så det spelar ingen roll. Fick en pratstund med en av kompanjonerna på Elvis.

Åkte först igenom staden men hade siktet in på Shoal Beach som skall vara en av de finaste ställena i Karibien enligt våra grannar som är Amerikaner. När vi kommer dit så kan man förstå det. Lyx så det förslår men en otroligt fin sand som vi nog inte sätt förut. Dessutom är den otroligt kompakt så man sjunker inte ner i sanden. Är nog detsamma som vi ligger ankrad på, där är det tvärstopp med ankaret. Det är väldigt fint men väldigt turistigt och super lyxigt. Visst åker man hit en vecka eller två så har man det nog helt underbart, men jag tror jag skulle föredra våran Bay där det händer mycket.

Mycket härlig sand med parasoller och stolar. Ser inbjudande ut.

Inte mycket människor på beachen direkt

Efter det så åkte vi söder ut då vi redan var in norr och åkte till Redenzvous Bay som är fin med nya resort. Otroligt fint men ganska blåsigt när det ligger på med SO mot beachen.

Helt okej för en lunch?

Körde ner till södra delen som var jättefin där man ser St. Martin på andra sidan med ganska coola villas men som verkade övergivna sedan Irma. Synd med tänkte på läget.

De roliga husen längst bort verkar vara övergivna efter Irma, ser riktigt kul ut och ganska söta med ett underbart läge, lite blåsigt kanske.

Efter det så åkte vi till Four Seasons lyxresort som vi besökte. Här blev allt grönt och väldigt konstigt, men vilket ställe. Googla det för att se vad det kostar, det vågar inte vi.

Efter rundturen så åkte vi till Crocus Bay för att äta lunch. Här är det livemusik på söndagar och det var mycket folk, både lokal och turister, mycket trevligt. Sångaren i bandet gick runt och hälsade på alla i pausen vilket var väldigt populärt. Tog sig en liten pratstund.

Bandet står längst bak och lirar, det är riktigt bra. Kul också att sångaren går runt och hälsar på alla.
Jackie jättenöjd med sin nya favoritdryck, Froozen Mojito.
Just det, det är Påsktider och glad påsk! Vi hade en tupp på lunchen idag som plockade rester från golvet.

Efter lunchen kände vi oss nöjda så Jackie körde in mig med dingen till Elvis så jag kunde på se på finalrundan på Masters, vilket jag uppskattade mycket och vad säger man, grattis Tiger. På söndagar är det också regatta med entypsbåtar som är otroligt läckra med galet med folk i. De kör en liten turnering runt olika stränder. De var i otroligt bra skick.

Väldigt vackra med stor bom med stort storsegel.
Verkar ha flygande start från stranden!

Blev lite golf på eftermiddagen också. Kul för Tiger tycker jag. Att hål 12 skall vara så avgörande?

I morgon så seglar vi runt de nordostligaste hörnet på Anguilla för att segla ner till Ile Fourchue som tillhör St. Barth. Vi hoppar över St. Martin i och med vi var där så länge. Därefter blir det Colombier och Gustavia för att segla ner till Nevis för att sedan kryssa till Jolly Harbour för incheckning och sedan ner till Falmouth för att se Classic Yachts i Antigua Racing Week. Snart blir det Wi-fi uppehåll, kanske. Vi hade iaf problem sist. Vill tacka Roys krog för ett makalöst Wi-fi. Vi tar in det 400 meter från resturangen och det är som att sitta hemma, har aldrig hänt förut.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.