123, klubbad. Äntligen är Takacaten borta.

Vi seglade iväg på fredagen till St: Martin som är ganska nära från St: Barth. Anledning var att George sa att det var loppis på lördagen i St: Martin. På fredagkvällen kom vi på att mecka på hans 8hk på vår Takacat som har ny botten. Det blev en del bestyr innan vi blev klara.

DCIM\100MEDIA\DJI_0249.JPG

På morgonen var vi där först av alla nästan och tog en bra plats. George hade med sig lappar så vi kunde skriva pris. Det kom mycket folk men det blev bra. Till slut kom en fransman och köpte vår Takacat. Äntligen, vi släpat skiten runt halva jorden utan att kunna använda den. Fick en sista tur på vägen in. Skönt att bli av med elendet.

Riktig loppis med en del godbitar och mycket skit.

Nu har också Glittra kommit hit och det var jättekul dag igår då vi åkte till den galna flygplatsen. På kvällen bjöd Fanthom This på middag för alla kompisar. Det har varit väldigt trevligt på St. Martin och vi ligger på den Franska sidan i Marigot Bay.

Maho Beach där alla står bakom planen som startar.
Blåser bra bakom planen.


Happy Hour vi broöppning vi Hollänska sidan

Vi gjorde en utflykt med Chasseur och Fanthom This till en by lite norrut för att äta lunch och ha det bra. Byn blev väldigt förstörd efter Irma men det renoverades och det började ta sig.

Mike och Nancy
Det blir fint efter allt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.