Ellen lastad och klar!

Igår så lyftes Ellen upp från de Karibiska havet upp på lastfartyget Arubaborg. Kess och Anne som bott på Ellen de senaste dagarna väcktes av att jag ringde stup i kvarten. Meddelandet att Ellen skulle lyftas som andra båt kom väldigt sent men så är det i livet.

Skepparen Ian. Foto: Anne

Pratade med skepparen Ian Brayley igår och han var nöjd om hur Ellen var iordninggjord. Han var också förvånad över att de för en gång skull rekar hålla tidsschemat. På lördag kommer alla båtar att vara lastade och de seglar då i mot Southampton.

Ellen på väg ut från Jolly Harbour. Foto: Anne
Allt är välpackat i Ellen. Foto: Anne

2 kommentarer

    1. Den är påmastad som vanligt. Har dock tvingat bommen ut till spinnakerblocken och fram till vincharna så den inte skall stå och pendla.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.