Video som kommer ge rysningar i kroppen för en del!

Tack Conny och Carina för att ni spelat in våra samtal med finishline i Rodney Bay när vi gick i mål för ARC. Det kommer ge ståpäls för många. Har klippt ihop lite bilder som hör ihop med det. Känns härligt efter 20 och en halv dag på havet att få ett sådant mottagande. Kommer ha med dessa få minuter i hela livet.


15 svar på ”Video som kommer ge rysningar i kroppen för en del!”

 1. Oj rysning! Så kul att få höra detta och förstår att det är känslor som kommer för er vara för evigt! Vardagen rullar på här hemma men självklart tänker vi ofta på de härliga dagarna vi fick tillsammans. Nya jobbet går bra och jag stormtrivs , Lasse har fullt upp och tänk att det funkade för honom så otroligt bra att vara borta så länge från sin verksamhet och sedan bara komma hem och haka på loket igen. Ikväll spelar Sverige EM final i handboll och då är vi bänkade framför TV? ha det bäst nu och var rädda om er?

  1. Visst är det! Kanske skulle ha det som ringsignal! Nä, det kanske är lite väl nördigt!
   Vad bra att nya jobbet är kul och går bra! Har du köpt någon ny bil? Det är bes att fet funkar för Lasse med jobbet, men det klart, han är ju så förnurlig! Ha det bra och hälsa alla.

 2. Mästerverk Peter! Fångar verkligen upp våra känslor och hur vi hade det på vågen över. Kul att Ultima omed Carina och Conny var så vaksamma med VHFen. Saknar er, det vi har gjort kan ingen ta ifrån oss, det bästa jag gjort so far! Kramar till dig och Jackline.

  1. Tack Hans! Det var mycket känslor som kom fram när jag gjorde den! Blev ganska okej! Lägger den på Dropbox när jag får bättre nät! Det är så an skulle vilja skruva tillbaka klockan!

 3. WoW! Vi minns det som igår och fick verkligen rysningar! Så omtänksamt av Ultimo att spela in samtalen 🙂

  1. Visst var det. Jag spelade också in efter tips men kvalitén blev inte så bra. För mycket brus!⚓️

 4. Fantastiskt – och visst blev det både ståpäls och blanka ögon hemma i Näsbypark. Riktigt roligt att höra och bilderna gjorde verkligen att man kände närvaro. Hoppas ni har det lika bra som det låter – vi saknar er och ser fram emot ett härligt möte när ni kommer åt detta hållet nån gång … Stora kramar, Robin

  1. Är du sjuk och ligger i sjuksängan! Det är inte roligt, känns så här också men det är inte feber utan bara varmt och härligt. Visst är det skönt att höra igen, det väcker många känslor. Krya på dig och ta en Wirre vet jag. Jag kan hänga på med en härifrån eller skall vi ta Rom?

 5. Grymt Ellen som du säger man får en tår i ögat och känslan som jag kände då kommer upp i kroppen glömmer det aldrig …….. här hemma är det snöglopp o regn om vart annat otroligt mycket att göra å det är ju bra som egen
  saknar er såklart men ni får kämpa på ……
  Puss på er
  Larspalmas

  1. Saknar dig också. Hytten är så tom så det ekar! Skönt att du har mycket att göra. Vi har fullt upp också. Dagarna går. Nu går vi upp halv sex och skall segla till Dominika! Filmen kan man spela många gånger! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.