Vätskepaus i Strallsund
Vätskepaus i Strallsund

Från Vitte är det inte mer än 17 NM till Stralsund. Allt är grävda kanaler så det gäller att hålla sig i fåran. Vi fick en lite sandkänning men det var inte farligt. Det är ordning och reda i kanalerna men väldigt mycket båtar.

Väl i Stralslund så kom vi till en väldigt fin hamn med en mycket nitisk hamnvakt. Vi fick inte ligga där vi låg utan var tvungna att flytta oss till en box. Förstår inte varför Tyskar måste bli så när man har…. Stralsund är en mycket vacker gammal stad och vi käkade på en mycket bra Grekrestaurang. Vi kände att vi vill komma bort från Hamnvakten så vi åkte tidigt för att hinna med broöppning.

Mycket kyrkor i Stralsund
Mycket kyrkor i Stralsund
Greken på trottoaren
Greken på trottoaren

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.