Nu har det ordnat sig så vi har Wifi igen, få se hur länge det håller denna gång. Vi hade en kanonsegling från Bornholm till Hiddensee i Tyskland. Blåste runt 10 m/s och hade vinden snett bakifrån. Fullmåne ganska varmt och helt underbart. Vi kom till Vitte vid 6.30 på morgonen. Lite frukost sedan ett par timmars powernap. Vi hyrde cyklar och cyklade runt först norrut till Kloster. Jackline trodde det var ett Kloster men det var det inte, en liten by där vi kunde få lite vätskepåfyllning. Väldigt vackert och fantastiksa cykelvägar. Jag och Jackline provade bada på utsidan av Hiddensee men det var bara 10 grader varmt.

DSC_0856
Soluppgång när vi seglade till Hiddensee
Cykeltur på Hiddensee
Cykeltur på Hiddensee
Fina ständer på Hiddensee
Fina ständer på Hiddensee

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.