Rutten från Bornholm till Tyskland.
Rutten från Bornholm till Tyskland.

Det har varit en fantastisk dag på HammerHavn idag. Klarblå himmel med massor med sol och lite ljuv bris. Vi har promenerat till lilla byn och ätit lite smörrebröd och inhemsk öl. De är duktiga på det danskarna, men man förstår inte vad de säger.

 

 

 

Inhemst öl.
Inhemst öl.

Prognos säger att det skall blåsa OSO i natt runt 7-10 m/s vilket gör att det blir en bra segling till Tyskland och Vitte som ligger vid Insel Hiddensee. Vi räknar med att lätta runt 10 i kväll och kommer då dit på morgonkulan. Det kommer bli fint väder och fullmåne så det ser vi fram emot.

FullSizeRender (1)
Fortet som är en av de största i Nord Europa

Slottsruinerna är majestätiska även om mycket har fallit. Storhetstiden var på 1600 talet. Kan tänka mig att det var svårt att ta in.

Fin vy från promenaden ner från fortet.
Fin vy från promenaden ner från fortet.
FullSizeRender (3)
Dramatiskt landskap.
Det är som en djungelpromenad.
Det är som en djungelpromenad.

Återkommer med mer info när vi kommer ner till Tyskland och hittar lite Wifi. Det har funkat bra med 3s kontantkort i Danmark. Helt överlägset att det funkar i Norden. Tänka om andra operatörer kunde tänka liknande.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.