BBQ på stranden med Svenskgänget!

Idag gick vi till Prickley Bay som är vår slutdestination för denna gången. Lite tråkigt kan man tycka men här är det full rulle. Det är nästan 10 svenska båtar i denna Bay. Helt galet och ikväll blev det BBQ på stranden. Micke Westin som vi nog alla känner iaf från de seglings-guider han skrivit om Canarias fyllde år. Tror nog alla svenskar var där. Många nya ansikten men en del som vi träffat förut. Trevligt och kul!

BBQ på stranden med en rutinerat longstayer.
Med små medel kan man göra bra party!
Dingy kö i Prickley Bay
Jackie och Charlotta! Helt galet, Bosse rörmokares dotter här i Karibien.

Igår var sista natten med gänget, iaf Inifity B. De beger sig til ClarkesCourt och vi till Prickley Bay. Har varit kul att hänga ihop ett tag med några härliga människor från England, men när det skaffade en 15 HK Yamaha gick det för långt:). Det blev en Sundowner på Infinity tillsamman med John and Elly från Serenity.

 

John and Elly on Serenity!
Mandy and Jackline
Frank talks about 27, neine, neine, neine. Är så lycklig över sin Yamaha 15

2 kommentarer

  1. Härligt med strandparty! Lycka till med förberedelser och haul out, kram på er från oss.

    1. Detsamma till er. Vi ligger bra till. Lite svårt att hitta saker som glykol etc men annars är det bra. Infinity B undrar hur deras jolle mår.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.