En sorglig historia!

En sorglig historia är att Ellen är nu på land! Känns konstigt att vi ska få sova i en vanlig säng efter precis 8 månader. Vi har hyrt ett litet rum på marinan som har dusch, säng, micro och vattenkokare. Vad mer behöver man.

Tiden i Prickley Bay har varit otroligt rolig med så mycket nya Svenska personer som vi träffat och de kanske blir vänner, vem vet. Kul är det iaf.

Vi var i fredags på en BBQ som Coastguard anordnade. Grillat av allt, soppor och tre öl för 10 EC. Billigast hittils. Mycket folk och även många Grenadabor. Jättekul men de spelade skjut hög musik. Tänk om Svenska Kustbevakningen hade gjort något liknande, då hade de stått utanför med blåsning. Efter det gick vi till West Indies Brewery och drack öl. Gott och många garv.

Mårten och Jackline
Mårten och Tomas, notera hur många öl Tomas har och Mårten. Tre för 10
På väg till West Indien Brewery. Micke har lite svårt att vara koncentrerat!

I lördags åkte jag och Jackie in till St:Georges och gick på marknad. Köpte massor av tonfisk som vi grillade med ett gäng som var med dagen innan. 4,5 kg nyfångat jättetonfisk för 75 EC, alltså ca 245 kronor. Kilopriset hemma är väl runt 399:- kg.

På söndagen tog vi en taxi till Whisper Cove och träffade Infinity B och Serenity. Vi åt en jättegod brunch med dem. Vi åkte taxi med troligtvis värdens mest skruttigaste Toyota buss. Efter brunchen åkte vi med dingen och köpte två dykartuber från Scubatech som sålde ut jättefina tuber för inget. Nytryckta i somras och jättefräscha.

Mycket jobb med att städa och torka ut med vinäger överallt. Vi har haft en del läckor och på vissa ställen är det som dödahavet med saltlager överallt. Nu är det nästan klart och vi har tvättat botten och däck idag samt dingen. Men det är mycket jobb kvar. Imorgon är det helgdag även här så allt är stängt, men det hindrar inte oss.

Flaggorna från de klubbar som vi är med i har gjort sitt. Värst är OCC  och sedan OSK, även SXK har fått en del stryk men den är äldst. Men det klart det har blåst en del.

2 kommentarer

  1. Ja det blir en omställning för er att komma hem. Vi njuter några dagar på Kullskär. Vaknade i morse till 5 grader och regn men igår sken solen. Välkomna hem

    1. Uhh, låter kallt. Vi trodde det var full vår hemma. Väntar med lite värme.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.