Vilken augusti vi har, ännu en fantastisk helg!

DSC_0147
Däcksvy

I helgen hade vi finbesök av Philip och Anna. Vi seglade ut på lördagen vid 10.45 i mycket fint väder men väldigt lite vind. Vi kryssade mot Möja och ankrade upp i en liten fin vik där vi tog en liten lunch. Efter lunchen hade det börjat blåsa lite. Kryssen fortsatte ner via Bockösundet. Vi svajade vid Kolkböte viken där vi nästa var ensamma, helt otroligt då det var massa båtar ute.

Jollen pumpades upp och jag och Philip tog en tur på ön. Efter turen blev det lite SOS och en mycket god middag. Söndagen seglade vi hem ganska tidigt då Philip skulle med ett plan till Chile på eftermiddagen.

DSC_0131Philip i Ellens sittbrunn.

DSC_0132Anna äter äpple!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.