Tillbaka till Sverige och Kalmar!

Sanddynorna i Leba
Sanddynorna i Leba

Efter en del funderande och studerande av Gribfiler så beslutade vi oss för att lämna eskadern för denna gång. Vi såg en bra lucka att segla från Leba till Kalmar. Think Twice och Glittra fortsätter vidare till Gdansk. De stack på fredag morgon redan vid 7 tiden. Tror de hade ungefär 70Nm till Gdansk.

Själva tog vi det lugnt för att sedan sticka vid 10.30 tiden. Vi skulle enligt plan ha en streckbog till och med lite kryss vilket stämde bra. Därefter kom vindvridet vi väntat på och kunde segla med vinden med bra fart till Kalmar. Nu kommer vi ligga i Kalmar i veckan för att med grabbarna segla upp nästa fredag till hemmahamnen. Det blir en lugn Lördag, Lite sega i och med att vi kom in i morse vid 6.15.

[Spider_Video_Player id=”1″]

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.