Swinoujscie, nu har vi kommit till tredje landet.

Prognosen var ganska dyster när vi låg på Ruden. Mitt på natten började det blåsa utav h-vete. På morgonen så skulle det dessutom tillta. Riktiningen var det inget fel på när vi skulle till Polen. Vi bestämde att vi skulle dra iväg för att inte ligga inblåsta på en liten håla. Sagt och gjort så gick vi iväg. Blåsten var nu mellan 11-14 m/s men i ryggen. Det blev en jättehärlig segling ner till Swinoujscie. Det är inte mer än 30 distans mellan Ruden och Swinoujscie. I hamnen var det väldigt välordnat och snyggt. Blir lite impad av Polen faktiskt.

DSC_0947
Jackie vann dagens tävling med 12,9 knop.
DSC_0952
Jag kom bara upp i 12,4 knop…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.