Har börjat renovera däcket

Jag tror att hela Strega är lackad med två komponents epoxi lack. När man skrapar så är lacken väldigt seg. Bästa sättet att få bort det är med varmluftspistol och sedan nöta med slippappret. Det går åt mycket papper då sätter igen sig direkt.

Nåten har nog inte varit riktig nåt utan mer silikon aktig. Det är bara att skrapa bort. Det verkar så däckskanterna är av ask eller ek medan de små ribborna är av Oregon Pine. Tyvärr så ser det ut som man betsat på det för att få det ser mer ut som mahogny eller något. Man får helt enkelt slipa mycket. Asken eller eken är nästan omöjlig att få helt fin men det är också lite charmigt med gammalt.

Fösta skrapningen
Lite mer skrapat
Börjar arta sig
Ganska trångt i garaget

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.