Torsk i Tallin!

Ja det är vi nu!

Vi kom hit vid 6 tiden på eftermiddagen. Väderfönster såg inte bra ut så valde att lämna Hangö för att gå till Tallin! Vi stack väldigt tidigt strax efter klockan 7 för det såg ut att kunna blåsa rätt bra. Men ack vad man kan bedra sig. Klockan halv tolv tog vinden helt slut. Blåste bara 1 knop…

Från Harbour Office!

Det blev att stånka en del motor men sedan kom sjöbrisen och kanska bra framifrån vilket är en fördel för då gör man en del fart. Vi låg bra till så vi kunde gå rätt in mot Tallin.

Fin uteterass

Vi hade tänkt gå till Old Marina men när vi närmade oss så ändrade vi oss och valde Sea Plane Harbour istället. Valet känns bra och vi har vandrat runt lite. Det finns en marina som har samma hamninlopp som denna och det är hugget som stucket. Det tar bar 5 minuter att gå mellan de. Fina pontonbryggor och fräscht! Vi tog en lite promenad för att se oss omkring men det kommer mera från Tallin. Än är vi inte torsk!

Bra ordnade och skyddad hamn!
Borta vi färjorna ligger gamla hamnen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.