Lasse och Helene har lämnat oss!

På onsdag kväll var det sista natten med gänget. Lite bunkring och riktigt bubbel blev vi bjudna på av Lasse och Helene. Bollinger, Jackies favorit. Det har varit superkul att segla ihop igen och det gör vi gärna igen.

Avslutningbubbel!
Ellen och Dellen skall gå och duscha!

Innan vi anlände till Sundsvall där tåget skulle gå så var vi på Lustholmen. Det har varit ett helt galet väder och även varmt i vattnet här uppe, det trodde väl ingen. Och inga myggor heller.

Bad på Lustholmen

Efter vi släppt av Lasse och Helene så hade vi kryss i ganska svag vind så vi var lite ambivalent om vi skulle gå in till Lill Lubban eller gå ner till Mellanfjärd. Vinden dog och vi valde Lill Lubban som är så fint med säkert den bästa bastun, helt avskilt.

På kvällen började det blåsa Nordväst och bralla i, bådar gott för dagens segling. Och så blev det. Körde på i nio knop så de 16 distansen ner till Mellanfjärd gick fort.

Krogen vi skall besöka ikväll!

Här är det mysigt och väldigt fint. Deras utställning och försäljning av konstverk är helt otroligt. Blev en del saker…

Mellanfjärd!

Planen nu är att vi kommer kryssa ner till Agön där vi hade bekymret sist för att sedan tidigt på söndag (typ vid 5 tiden) segla ner till Öregrund. Skall bli NV med vind mellan 6-13 meter så det blir perfekt.

På väg mot Campingen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.