Kärt återseende!

Så roligt att få träffa Conny och Carina på Ultimo efter så många år som de varit borta på de sju haven. Nu är de tillbaka i Kungsängen och numer får Ultimo vara i sötvatten. Vi har också valt att gå in i grodhavet (Mälaren) för att träffa dem. Det blir många broar som måste öppnas för oss och så klart en sluss. Vattnet i Mälaren var inte så högt upp som jag trott tidigare, men just igår var det 30 cm över normalt vattennivån.

Ellen är ganska liten jämfört Ultimo

Mycket roliga skratt och mycket bubbel under eftermiddagen. Till kvällen fick Conny grilla i regnskuren som kom. Mycket roliga berättelser fick vi dela med varandra. Idag skall de segla ut till saltsjön för att segla runt i Stockholms skärgård och vi seglar söderut mot Heresta.

Selfi över gänget
Findukning i Ultimo

Det är helt underbart att vi genom OSK (Oceanseglingsklubben) få träffa likasinnade. Vi gick på samma avseglargrupp 2015. Många därifrån har vi mycket kontakt med fortfarande och det är häftigt att man kan få så många nya vänner när man är så gammal.

Ultimo är den sista byggda Amel 54:an

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.