Nu börjar äntligen semestern

Så skönt efter denna vår att få semester. Allt som hänt med pandemi och jobb hemifrån är det skönt att komma till sitt andra hem, Ellen. Inga planer är bestämda vart vi skall någonstans förutom att vi i morgon skall till Kungsängen och hälsa på Ultimo som varit ute och seglat i 5 år. Därefter så kommer vi segla ner till Stefan och Vivvi. Efter det så blir det söderut genom Södertälje kanal.

Första kvällen började som vi brukar med lite räkor så Xander blir nöjd och känner sig trygg på båten. Liten muta på en fredagkväll är inte dumt. Vi ligger kvar på Hundudden ikväll för det var ingen idé att gå bort mot broar och slussar då de har spärrtider på vardagseftermiddagar.

Räkor är gott tycker Xander.

Vart det bär av vet vi inte riktigt nu och allt beror på väder och vind. Lite ostadigt så här i början men det ser ut att kunna bli sträckbog söderöver i slutet av veckan. Får se om vi tar några långpass eller inte.

Det blir bra också att vi har passning av huset av Tobbe som är hemma och jobbar. Då kan både blommor och Ulla (gräsklipparen) få lite passning.

Känns lite kul att komma igång att blogga lite igen och ni som följt oss förut kanske ser av vi har ändrat layout på hemsidan, hoppas ni tycker det ser bra ut. Själv tycker jag det är bättre med korta notiser än att det blir en lång radda av inlägg bara.

Xander är proppmätt!

2 kommentarer

  1. Oj oj oj vad kul det ska bli att träffa er igen!!!
    Välkomna till Kungsängens lilla gästhamn⛵️

    Kram
    Carina & Conny

    1. Tack för allt! Vi hade jättefin kryss i sötvatten igår och fick mycket fisk!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.