Gös vi beställde och Gös vi fick

Besök hos Vivvi och Stefan i Herresta. Stefan är storfiskare och förra gången för fyra år sedan fick vi bara upp en Carlsberg Sort Guld så vi har trott att han köpt fisken. Idag fick vi se verkligheten. Jag och Stefan plockade upp näten och vi fick 9 gös och 9 abborrar. Helt otroligt!

9 görsar och 9 abborrar

Middagen kan ni tänka, knyten med färsk fisk med massa goda saker i, fileade och klara. Så otroligt gott. Kul med sällskapet också. Det har varit lite regn till och från och varje gång vi åkt till Ellen har det regnat.

Fiskarna på väg

I morgon blir vi nog kvar för vi skall göra ett besök på Birka för att få lite känsla av ”Vikings”. Vi kommer att åka med Stefan och Vivvi motorbåt dit, är lite grunt för Ellen att tas in där.

Färdig filéat, inga ben här!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.