Det är fint på Carriacou

Igår kom vi till Carriacou efter till att börja med ganska behaglig segling men när vi var mitt emellan Grenada och Carriacou så börja det blåsa rejält och med hög sjö. Sjöbenen var inte riktigt på plats och efter att tagit ett rev blev det bättre. Har liksom glömt bort hur det var att segla i 30 knops vind. Det blåser rätt mycket.

Jackie och jag på Paradise Beach

Vi har fortsatt att mecka med lite småsaker som måste komma på plats. Watermakern sprutar vatten som aldrig förr så där har jag tagit bort alla kopplingar runt filtren som läckte och tätat om så nu går den som aldrig förr.

En test med min panorama kamera

Idag har vi tagit en tur till Paradise Beach som är otroligt vackert med massor av härliga människor. Hamnade på en bar som var supertrevlig och där vi fick lite lunch också. I morgon skall vi får träffa våra Brexit vänner på Infinity B. De mejlade precis att det tagit upp en Tuna och en Barracuda så middag är räddad.

Man undrar vad de har för symbol i sin logga. Hard Wood Bar…
Jackie blev lite barnvakt och kattvakt

Härlig utsikt från baren.

2 kommentarer

  1. Ser helt fantastiskt ut i jämförelse med Alingsås en lördagkväll med blåst och regn och 3 grader. Ha det underbart! Hälsningar från hela familjen Skoglund.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.