Vilken skillnad det är bara ett stenkast härifrån. Här på Petit Martinique som tillhör Grenada är det inga båtar alls. Det är vi och en Kanadensare som är här. Vi är troligtvis de enda turisterna här. Ser vi över viken så är det 10 katamaraner och en monohull. Det verkar som att de inte vill klarera in i Grenada och håller sig mer norrut.

Det minsta Cafét jag sett
På ön livnär de sig på båtbyggeri och fiske
Charmigt värre

Tog en liten promenad och åt en sandwich hos Rainbow Café. Det är så charmigt. Ikväll skall vi på Palm Beach Resturang och kommer troligtvis vara de enda gästerna.

I morgon seglar vi på ostsidan av Carriacou och tillbaka till Tyrell Bay. Det blir något stopp över dagen för att snorkla vi någon av de fina öarna öster om Carriacou. Sedan på söndag kommer vi segla tidigt tillsammans med Infinty B till St. Geroge´s på Grenada. Där har vi bokat plats på Grenada Yacht Club. Det var länge sedan vi låg i hamn men det kan det vara värt, om inte annat så får ankaret vila. Darell från Dive Carriacou skall segla med Frank och Amanda, det blir hans första segeltur och han har aldrig varit utanför Carriacou eller Grenada. Han skall hälsa på sina släktingar där innan han tar färjan tillbaka.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.