Igår avslutade vi vår tid på Carriacou med en långpromenad runt hela norra halvön. 16000 steg blev det. Började vi båtbyggeriet på Windward side för att gå norrut och runt hela ön. Avslutade med en lunch på Round House. Helt magiskt gott och billigt. Carriacou är så billigt och det är nog för inte det kommer ner några Kreditkorts Catamaraner här eller charterbåtar, bara långseglare. Och alla är ute hela tiden och vandrar, äter middag, dyker och har det bra. Riktig kanon ö. Kommer tillbaka på lördag innan vi går vidare.

Efter vår rundvandring runt norra ön så var det gott med lite lunch.
Jättecharmig hur, är som ur en sagobok
Och billigt är det också!
Fin utsikt från resturangen.
Union Island ser man bra från norra Carriacou.
Vägen är lite bumpi, behövs nog en fyrhjulsdriven sak här.
Huset längst norrut är inte så dumt. Har lejon på grinden…

Vi bytte verkligen fot genom att kryssa upp till Petit St:Vincent som är en privat ö med bara en Resort på. Här är allt skitdyrt men fint. Ägs av en amerikan som tog över för två år sedan. Har renoverat mycket och det är jättefint. Fint vatten och de är välkomnande. Bara du betalar. Det blev en sundowner vid baren. Sen skall vi äta svärdfisk på båten. Vi går tvärs över viken i morgon och då är vi på Petit Martinique som tillhör Grenada igen. Återkommer med  mer info då. Det blåser karibiska vindar igen d.v.s 20-25 knop konstant igen, men vad gör det, vi har vant oss. Ellen gick som tåget idag när vi kryssade upp till St. Vincent. Kul att kryssa igen…

Ellen närmast baren på Petit St:Vincent!
Dags för en Sundowner, det blev en Mango… någongtin
Inte så mycket folk för att vara en av Karibiens mest lyxiga resort.
Helt okej eftermiddag.
Det blev ingen Green Flash idag heller
Det är mycket fint vatten här…
Det kan inte vara den 25:e idag?
2 Comments
 • Gun Magnsjö Leppänen
  says:

  Rolig läsning och fina bilder! Fortsätt njut, snart är ni hemma ?. Vad kul det ska bli ?

  • peter@ellensailing.se
   says:

   Tycker du ja, skulle kunna tänka mig ett tag till, fast lite skönt blir det att komma hem…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.