Vattenfall är inte bara behagliga

Var tvungen att få lite internet för att kunna lägga upp film så det får bli nu istället. Vi har lämnat Dominica men kommer att komma tillbaka till den underbara pärla som det är med alla fina vänliga människor. Vi gick från Dominica upp till Iles des Saintes. Där var det guppigt värre i hamnen, hamnade längst ut och jag trodde jag skulle rulla ut ur förpiken. Natt två lyckades vi fånga ny boj och det blev mycket bättre.

Nu ligger vi i hamn för första gången sedan den 2 januari i Guadeloupe och hamnen Pointe a Pitre. Hela båten är stilla och det har det inte varit de sista fem veckorna. Dessutom har vi nät. Det är väldigt fint här men vi har bara hunnit runt litegrann.

Nåväl, vad gäller vattenfall så tycks det vara romantiskt men det är det inte. Det blåser som attans när vatten faller 83 fot ner och det gör ont att stå under. Här är ett litet bevis.