Dygn 18, Spinnacker segling

Sedan i morse har vi seglat spinnaker till kl. 17, en härlig segling. Efter det så åt vi lite ost och vin, firandes att vi seglat 2500 Nm. Gäller att hitta på olika saker.

Vi har nu passerat sista passagen för att dra tillbaka klockan. Vi är nu -4 timmar från UTC eller -5 timmar mot Sverige.

Ikväll kommer vi som det ser ut kryssa mellan olika Squalls som bygger upp lite här och var. Det är faktiskt första gången som vi har Squalls. Att de skulle börja dyka upp ju närmare Karibien vi kommer visste vi men att det var så här nära trodde vi inte, vi har ju bara 300 distans kvar till St:lucia. I morgon bitti och hela dagen och fredag natt kommer det att blåsa som tusan men vi är väl förberedda.

Kramar från Ellen

6 kommentarer

  1. Vilken härlig segling ni har haft med spinnakern. Squalls, då blåser ordentligt förstår jag. Håll i hatten ?
    Jag har ätit årets första julbord ikväll med mina tanter på Röda Korset på DS. Gott och trevligt. Det har regnat hela dagen, så himla tråkigt väder.
    Ha det gott och var rädda om er.
    Snart är ni i mål!!
    Kramar från oss

    1. Tack Tomas och Lotta! Härligt att ni kom ner till GranCanaria, det var mycket värt och att ni vinkade av oss. Känns skönt att vara framme. Kramar från oss

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.