Dygn 17, Bra vinkel mot St:Lucia

Efter vår gipp i går kväll så går vi rakt mot St.Lucia. Vi har nu 545 Nm kvar. Det är ganska bra vinkel så vi har bra fart. Vi beräknar att det kommer ta ca 4 dygn till innan vi är framme. Troligtvis kommer vi fram natten mellan lördag och söndag så som det ser ut nu.

I övrigt är allt på topp. Lasse slängde ut draget i morse (vårt favvodrag) och det var någon stor rackare som slet loss den direkt. Provar oss fram med nya drag men ännu ingen lycka.

Vi börjar se och höra fler båtar nu när det börjar dra ihop sig. Våra vänner på Mad Monkey fick vi kontakt med i morse (de har en Grand Soleil 56) och de har tydligen fått mycket fisk som vi.

Ikväll blir det jag som skall laga mat så vi får se hur det blir.

Hälsningar från alla på Ellen

7 kommentarer

  1. Det låter så härligt att ni verkar ha allt på lina, kul att fisket funkar bra.
    Ni är alla toppen ??????????????????????????
    Nu SAKNADE vi ER
    Tomas och Lotta

  2. Hemkommen från julbord med gänget från Hufvudsta! Så härlig och fin kväll! Fjäderholmarnas krog bjöd på god mat och bra service. Idag har jag varit ledig – skönt att hinna med lite saker innan avresa. See you soon???

  3. Hoppas på fina vindar resten av distansen, och attmaten smakade bra. Ser fram emot nästa uppdatering.

  4. Hej på er! Läckert att det närmar sig. Segla på och hoppas ni hittar nåt bra att agna med nu när favoriten är borta. Å andra sidan kanske ni börjar ledsna på fisk?
    Lycka till med slutspurten.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.