Igår var vi och lyssnade på Markus och Emelie på S/Y Emma som kom hem i höstas. Tack Markus och Emelie, jättekul att lyssna på era erfarenheter från Sverige till Karibien och hem igen. Det gjorde ni jättebra och så kul att så många intresserade kom och lyssnade. Helt underbart att få se bilder och höra om era erfarenheter.

Det gjorde att drömmarna satte fart igen, så idag blev det inhandlande av flyttkartonger och silkespapper. Det börjar verkligen närma sig för oss. Det är verkligen kul att lyssna på alla som har varit iväg om än att alla verkligen har olika uppfattningar om saker och ting. Jag lovar att vi kommer att höra av oss mer om vilka ställen vi skall besöka. Jag och namn är inte kompisar så jag kommer sällan ihåg. Kommer mejla er om alla ställen ni berättade om.

Idag tog vi första taget med att börja packa ner huset. Allt porslin i vardagsrummet och alla prydnadssaker är nu nerpackat i kartonger och faktiskt det mesta i köket som vi inte använder så ofta som finporslin och en massa vaser och byttor.

Nu börjar det verkligen närma sig, ljusare tider, alla kompisar som redan är i Västindien, Stilla oceanen och så vidare. Känns som hela luften darrar…

 

 

 

2 Comments
 • Jeanette och Fredrik s/y Bushpoint
  says:

  Ja nu är det inte långt kvar 🙂 på slutet går tiden också ännu fortare! När var det ni kastar loss? Vi kommer hem i maj och det vore kul att träffa er innan ni drar. Vi är nu i Prickly Bay/Grenada. Snart är det dags för oss att vända uppåt och ta oss an Leeward Islands 🙂 Kram på er

  • peter@ellensailing.se
   says:

   Hej Jeanette och Fredrik!

   Vi kastar loss den 1 september och kommer då att börja segla nedåt över Biscayan. Självklart måste vi träffas innan vi sticker. Fredrik skall väl sommarjobba som vanligt förstår jag. Vi vill höra mycket om vad ni tycker är bra och så. Sköt om er nu och segla mycket.

   Peter & Jackline

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.