Gastarna har lämnat och nu börjar en ny etapp!

Det var med starka känslor som våra bästa kompisar, gastar och vänner lämnade oss igår. Lasse som vi bott och levt med i 4 månader 24/7 och Hans som varit med i nästan tre månader. Det har varit jättemysigt att deras fruar Helene och Caroline som checkade in för ca två veckor sedan kunde hänga på. Vi har haft en helt underbar tid ihop härnere.

Hans och Lasse checkade ut från Ellen igår.

Efter det hade lämnat oss så passade vi på att träffa Mark, Helene och Josh från Mad Monkey på en middag. Vi gick på Tapas som var ett bra ställe med olika rätter. Det blev ganska sent som vanligt när man träffar så underbara människor. Nu väntar vi på att de skall segla iväg på World ARC som startar här i Rodney Bay den 6 januari.

Vi drack ett vin som heter Josh precis som Josh
Mark and Helene
Jackline and Josh

Nu har vi flyttat ut på svaj och det känns skönt att det fläktar lite. Jackline skall tillsammans med Anne gå på Ladys lunch med bad och drinkar i eftermiddag. Själv får jag mecka och shoppa lite grejer så länge.

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com