Undrar om lite resfeber börjar sätt in.

image1

Vi har idag lagat fyra rätter som vi skall ha när vi seglar iväg. Inspirationen har kommit från Linas matkasserecept med mycket smak och förhoppningsvis mycket gott. Vad sägs om hemgjord gulasch, lammgryta på rödcurry, Thai köttbullar och köttfärssås. Det har verkligen luktat gott i köket.

När allt är bortdiskat, allt vakuumförpackat och ligger i frysen, vad händer då? Jo jag börjar splitsa spinnaker ändar som skall ta nötning mot spinnakerbommen.Hade lite Dyneema framme och kunde inte motstå frestelsen. Henke hade en idé om hur man sparar på spinnakergajar. Vet inte riktigt om jag fattade Henke rätt men jag har iallafall en idé om vad han menade. Tror faktiskt det kan funka.

Det är många listor som säger vad som skall fixas, handlas och göras. Man kan lugnt säga att man är uppe i varv, inte nog med det, så måste allt bli klart på jobbet med. Men kul är det iaf.

4 kommentarer

  1. Hej på er,
    Vi förstår att det är mycket att tänka på och fixa men vi tror oss veta att ni har koll på läget. Lycka till med det sista och hoppas vi ses den 16/6

    1. Jadå! Vi har koll på läget men det är mycket att tänka på. Vi kommer flytta in till båten på lördag och gå igenom allt en gång till. Vi syns den 16:e

  2. Hej igen, jag skrev visst fel datum, det är väl den 17/6 på Wasavarvet
    Det är nog bra att ”bo in er” då märker man ju förhoppningsvis om man saknar något.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.