Rostfritt fäste för Watt & Sea

Nu är det Jul igen. Har varit och hämtat mitt fäste för hydrogeneratorn Watt & Sea. Om jag får säga det själv så blev det jäkligt snyggt. Kommer pryda akterspegeln väldigt bra.

Kul att jag även hittat ett företag som är mycket trevliga och hjälpsamma som jobbar i rostfritt. De har en mycket modern anläggning i Bromma som laserskär i rostfritt. Tack Spånga Allmontage AB. Det här gjorde ni bra, hoppas bara att det passar också. För er som vill göra något i rostfritt kan jag rekomendra Spånga Allmontage. Här är deras webadress: www.samab.se.

För er som undrar vad Watt & Sea är för något så är det en rigg med en proppeller som laddar batterierna. Den kommer från Frankrike och används av bland annat Vendée Globe seglarna som seglade jorden runt. Mer finns att läsa på: www.wattandsea.com/en/cruising-hydrogenerator.Fäste

Det kommer nog bli en liten tur till båten också under Julhelgen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.