Avseglarfest på Sjömansskolan!

I kväll var det då dags at ta farväl av våra vänner som skall åka ut på världens hav. Det var 10 båtar med ikväll som skall ge sig av i år. Det var mycket snack och rolig frågesport om vad de skall göra och vad de vill ha. Intressant att en del par ser saker på lite olika sätt, eller Kess som inte vill hålla i den röda lappen… Apropå Kess så är det viktigaste som händer om två år då vi kommer mötas på Gran Canaria för att segla ARC:en. Han lovade att hålla igen och vänta på oss med sin Swan 42!

Fantastiskt kul med så många människor med samma galna idéer. Totalt var vi 60 personer på festen. Tack för en lyckat arrangemang och speciellt tack till Kerstin som har ordnat allt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.