Underbar segling över Ålands hav!

Vi åkte först från Öregrund till Kärringsund på Eckerö. Vi var helt ensamma där och kunde ligga långsides. Inte dumt alls. Provade äta mat på Bodegan, det var väl helt okej efter en bastu. Sällskapet slocknade fort. Därefter så seglade vi ner till Mariehamn. 25 distans avverkades fort. När vi kom fram så upptäckte jag att vi seglat sönder 3 skotvagnar i masten. Som tur var så hade jag extra med mig, bra att Micke på UK har mer koll på vad jag har än jag själv.

Vi har idag haft sol och 6 meter per sekund från N, NV. Code 0 åkte upp och vi har loggat mellan 7,8 – 9,5 knop. Konstigt att sjön kan lägga sig så fort med tankte på att det blåste upp till 16 m/s igår och regnade småspik.

Skön segling över Ålands hav.
Skön segling över Ålands hav.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.