Gotland Runt 2022

Usch och fy vad dåliga vi är på att uppdatera vår blogg. Det får vi råda bot på men vi kan i alla fall börja med att säsongen har varit mycket bra. Vi fick i båten tidigt och avfärden från Öregrund blev redan på påskafton så säsongen har varit lång. Det kommer fler uppdateringar vad det lider.

Jag körde Gotland Runt i år. Det var länge sedan nu och det är första gången som jag startar inne i Stockholm. Har varit en liten bojkott mot att göra om GR från havskappsegling till både havskappsegling och skärgårdssegling men måste erkänna att det var helt okej. Hade förmånen att få vara med ett trevligt gäng på en X412 som heter Axioma. Nedan finner du en liten film från seglingen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.