Vänt vid Ö-vik.

Det var ett tag sedan vi skrev något. En anledning är att ingen av oss har Telia som operatör och på många ställen fungerar inte de andra operatörerna. Den gamla klyschan är faktiskt sant. Vi har haft det underbart och efter vi åkt under Högakustenbron så seglade vi upp till Fällviken. Ganska fint men det var mycket Camping över stället men vackert.

Fällvikens vackra klippor

Blev en liten räkfrossa där så Xander var nöjd när vi kom hem med en liten påse till honom.

Efter Fällviken seglade vi upp till Övik för proviantering och att vi skulle hämta upp Lasse och Helene som flugit upp dit. De kom på torsdagkvällen så det blev en sen middag. Skall bli kul med lite sällskap. Lasse och Helene har heller aldrig seglat här uppe.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.