Föreläsning på Myntkrogen och Gott Nytt År

Jackline och Peter efter föresläsningen för Sarc – Sällskapet Arconaseglare.

Vi hade nöjet att få hålla ett föredrag för medlemmarna i Sarc den 10 december. Vi var på Myntkrogen som vi kan rekomendera för att träffas i en klubb eller liknande. De har en mycket trevlig resturangdel och även en hörsal som tar upp till 75 gäster.

Först så bjöds det på Wrap när alla kom och under tiden så berätta Nicolas, Torgny, Cecilia och Joel om vilka planer Arcona / Najad har. Känns tryckt att veta att de kommer fortsätta satsa på Arconabåtarna och att vi kan vänta oss fler medlemmar till Sarc. Väldigt kul att höra att orderböckerna är fulla för nästa år. Vi kanske kan förvänta oss en del nya modeller framöver också.

Därefter så berättade vi om vår upplevelse / äventyr för 68 gäster som var där. Det var allt från våra förberedelser inför resan och så klart om vår segling 2017-2018 från Frankrike till Karibien. Vi höll på i nästa en timme och 40 minuter. Det var också en paus där det serverades glögg och morotskaka. Efter föreläsningen så var det lite mingel i resturangen. Så klart så var Ellen besättning sist därifrån. Vi vill passa på att önska ett Gott Nytt År från oss på Ellen och på återseende 2019!

4 kommentarer

    1. Tack Wille! Misstänker att det inte är du som kör just nu! Kör försiktigt från Schweiz.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.