Tidigt i morse så gick Infinity B iväg norrut för att kolla om det fanns några moring utanför Sandy Island. Här är det förbjudet att ankra och det finns inte många morgingar, troligtvis bara sju. När de kom dit så ropade upp på VHF att det fanns moring. Så snabbt upp med ankaret och vips så var vi där. Vilken dag det är.

Frank and Mandy på Infinity B från England
Jackie tar snabba kliv på beachen
Två systerbåtar nu. Arcona 430 och Najad 460
Vi var det ensamma på stranden
Ön är inte stor men naggande god
Vill man ha skugga så finns det
Jackie gjorde en tonfisk special till alla på Ellen

Sedan skulle jag ner och dyka eller rättare sagt tvätta botten. Fick låna Franks saker men precis när jag skulle hoppa i kom Nationalparks vakterna. Det är helt förbjudet att dyka utan certifierade dykledare. Så det var bara att ta bort allt. Får göra det senare i Tyrrel Bay.

Vi blir nog kvar här i natt, kanske en liten Sundowner på stranden vore inte fel.

Magiskt fint, Carriacou är nog det finaste vi sett hittils.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.