Nu har det hänt! Jag har gjort med första dyk på 31 år. Helt otroligt! Vi var igår på Dive Carriacou och bokade med Gary. Jag visade mitt Padi Open Water och han hade aldrig sett något sådant… Kul! Måste erkänna att jag sov lite dåligt i natt! Jag och Jackie åkte in lite tidigare för att prova ut saker och när det var dags så åkte vi ut med en liten båt. Vi stannade vid Infinity B för de har sina egna saker och det är bättre att hiva det direkt på båten.

Roligt var också att träffa Mads och Lotta på Dive Carriacou. Mads tar sin Dive master och Lotta sin Open Water.

Jag har tagit med min djupmätare sedan 80 talet och den funkade. Jackie tycker jag skall lämna den på museum. Det står K.B i den.. Kanske köpt eller lånat, vem vet?
Härligt att komma ner på djupet igen.
Många djur och så
Och koraller förstås.

Det var helt otroligt nervöst att komma i vattnet och försöka gå ner.  Jag hade för lite bly så vi fick fylla på lite. Första minuten tänkte jag på vad jag håller på med, det var länge sedan och vad konstigt det är att andas, men ganska snart var det helt okej. Sen ner på 16 meter direkt. Så coolt och vad skönt det var. Helt underbart. Jag har bara dykt i Svenska vatten och det är inte riktigt samma sak. Shit vad roligt. Nu blir det ytterligare 4 dyk här med gänget. Det här var djävligt kul att få komma ner på djupet igen. Hur var det nu igen. Började inte jag ta Advance ett tag Kalle? Vad hände sedan. Måste nog ha en loggbok till tror jag. Mycket konstigt detta. Nåväl, länge sedan var det. Skönt att jag kände mig så cool i djupet.

Frank and Amanda
Bob, vår dykledare

I kväll så skall vi äta Pizza med Lomma 4 och Infinty B. Det är väldigt kul att det är helt andra priser här än resten av Västindien. Det är nästan halva priset mot alla andra ställen. Tycker nog det är bästa ön hittils och folket är så trevliga.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.