New Basils Bar är öppnad efter renovering.

I går kväll var vi på den nyrenoverade, superfräscha Basils Bar. Den återinvigdes för två veckor sedan. Det har blivit jättefint och vilken personal de har.

Basils har en permanent scen.

Det verkar dock inte vara så många Yachtisar som går dit iaf inte för att lyssna på musiken. Det var bara tre jollar inne när vi åkte hem. Men många som bor på ön går dit för att dricka och dansa. Dansandet verkar vara det viktiga. Har nog aldrig sett så många ”Garry Glitters”. Nåväl, klockan 23,20 slinker Mick Jagger ner i baren och sätter sig och lyssnar med sina vänner och familj.

Party princessan
Lokala bandet lirade mycket Reggie
Garry Glitter

4 svar på ”New Basils Bar är öppnad efter renovering.”

  1. Jagger, nästan somt att få se en skymt av Harrison Ford ! Ni verkar ha det bra och vi ser fram emot att få hem er. Det blir ingen påsk på Kullskär. Hela familjen Halldén gästar istället Gällnö där Jonas flickvän Saras familj bor. Kallt som tusan här hemma men soligt och ljusa kvällar.

    1. Skönt att det vänt! Harrison träffade vi Rodney Bay, iaf lookalike! Bi har det kanonskönt. Ska även bli skönt att komma hem.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.