Bequia 2.0

Efter en lyckad och trevlig kväll på Rock Side Café seglade vi vidare till Bequia. Det var mindre båtar här än vid Jul men ändå mycket. Det fylldes dessutom på med många båtar för att på torsdag börjar Bequia Regatta. Så många segelbåtar är där och har börjat träna lite.

Det har varit väldigt vågigt vid något tillfälle och en del bryggor var helt bortspolade. Även Open deck var tämligen förstört och inte återuppbyggt.

Vi träffade våra vänner George och June från Nantucket som var här också. Tillsammans tillbringade vi en kväll och pratade båtar. De är nu på väg upp till Antigua för att ta upp sin båt. Vi missade tyvärr Meg och Tom som hade lite brottom ner till Grenada för att lyfta upp båten. De skall flyga hem på torsdag för att börja jobba och så majs. Vi fick dock träffa dem en kortis på St:Lucia.

Den nybyggda spången är borta

Vi hann också med två längre promenader med ett naturligt besök på Sugar Reef Café. Det är så vackert där.

En raklång bild efter den långa promenaden.
Fin utsikt från bordet
Passade på att bada också, helt ensamma på stranden
Lunchkonsert

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.