Långpromenad för att se sköldpaddsodling.

Idag blev det igen en lång promenad för att vi ville se sköldpaddsodlingen. Tyvärr så gick vi fel även idag så att promenaden blev väldigt lång. Först gick det uppför och uppför, sedan tog vägen slut och vi fick gå nedför.

Fint var det iaf. Det vi förstod var att ”King” jagade sköldpaddor förut och numer ser han till att de skall klara sig och föder upp dem. En sköldpadda kan bli upp till 200 år gammal. De han föder upp är hos honom upp till 7 år.

Efter det blev det lunch på Suger Reef, ett galet fint ställe med en otrolig placering. Lunchrestaurang, gräsmatta, beach och hav. Ingen fanns på stranden. Så himla gott. Vi förstod att Conny och Carina brukar smita hit för att äta, det kan vi förstå.

Det blev Taxi hem för att snabbt ta sig ut på beachen för att snorkla och bada lite. I morgon blir det lite båtmeck och bunkring…

Big Dad 22 år gammal
Lars Palmas och fru Helene’
Väldig fin strand, helt ensamma
Galet fint
Herr och fru Ellen
Sugar Reef restaurant, superfint ställe. Kan rekommenderas. Har en hel del rum som kallas Home.
Gräsmatta, sand och hav
Väldigt fint inredning
På eftermiddagen blev det lite bad och snorkling i Admirals Bay

 

 

7 kommentarer

  1. Fantastiskt fina bilder. Men nu för ni allt köpa en karta så ni inte går fel haha. Ni ser ut att ha det jättebra ❤️

  2. Håller med Gun om att karta kanske vore bra och kompassen finns väl kvar ombord. Men det låter som om det inte är synd om er alls! Vilka ställen ! – och inget folk! Njut!!!
    Här är 4 gr varmt, duggregn och lerigt ! Det är dock bara att ”gilla läget” – och det gör vi… Skinkan sjuder och spjället skall snart in i ugnen. Johan, Josefine och Ebba får representera och vi saknar er förstås men gläds samtidigt lika mycket åt härliga Ellen-inlägg, rara sms och urläckra bilder!! Julekramar!

  3. Flera dagar sedan ert senaste inlägg – tror minsann ni tagit semester.. men det är ni verkligen väl värda efter överfartens allt slit! Men visst är man inne i Ellen.se varje kväll… Här är Juldagarna över och vi har tacksamt fått dela dem med Johan, Josefine, Ebba och Oscar! Långpromenaderna nu återupptagna. Inga sköldpaddor eller bergsvandringar för vår del men en ylande räv bryter nattens tystnad. Ha fortsatt sköna dagar! Nu börjar vi på allvar att längta efter er!!! Kramar från oss genom Mamma/Svärmor/Monica

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.