Prisutdelning och storslam av de svenska seglarna

Idag var det så dags för prisutdelning. Vi kom in på en 3:e plats i klass E. Det får man vara nöjd med. Ännu roligare var att svenskarna tog väldigt många priser. Talanta vann racingklassen. Think Twice vann ena klassen av Multihull. Engla kom på en andraplats. Ellen Najad vann sin klass med Kapalai som två. Indian Summer och barnen tog en massa priser. Aloha tog pris för den största fisken. Så det var en bra dag för alla med blågul flagga.

3:e pris för Ellen

Som vanligt så var det ett stort party med Steelband och full rulle. I morgon bär det av mot Margiot Bay. Hamnfrossan har kommit rejält.

Generöst som vanligt

10 kommentarer

  1. Grattis grattis grattis till 3:e platsen??. Fantastiskt bra jobbat och så skönt att ni är framme. Njut nu av sol och värme och fin segling!! Puss och kram ??

  2. Grattis till en fin prestation! Det har varit väldigt roligt o spännande att följa er överfart på appen o på ellensailing. Hoppas ni får en härlig tid framöver. Krama Magnus från mig om ni ses i Bequia.

  3. Grattis! Vad kul 🙂 Hoppas ni haft härliga dagar med ARC-gänget och ni kommer säkert stöta på många av dem längs er färd bland öarna. Kram & Fair Winds!

      1. Vi firar Jul-och Nyår hemma i Sverige 🙂 och den 4 januari är vi tillbaka på Antigua.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.