Dygn 12, Hälften gjort

Och ikväll blir det skumpa. Det finns mycket att fira idag. Hälften gjort, vi har passerat en tidszon så klockan skall skruvas tillbaka och vi har fått två fiskar idag.

Redan i morse så slängde Lasse i draget och det dröjde inte mer än 5 minuter så fick vi en kamp med en Wahoo. Den var stor och lång men tyvärr när vi har tagit ut den så var den full av parasiter efter den ätit fisk som håller till i reven. Den vågade vi inte spara. I med draget igen och 10 minuter efter fick vi en jätte Maui Maui som är säkert 1,20 cm lång (kommer bildbevis sedan).

Idag har det börjat blåsa bättre och vi gippar så vi får det bästa VMG mot mål. Rullar på i 7-8.5 knop nu. Det är också varmt här med 32 grader i skuggan. Blir varmt när man skall laga mat nere i båten. Puh

Livet är på topp från hela besättningen på Ellen.

12 kommentarer

  1. Ja, fira med skumpa, det är ni värda ??
    32 grader låter varmt och gott. Det är skillnad mot vad vi har, snöblask och någon grad varmt. Inte kul.
    Kram på er ?

  2. Så härligt det låter! Har precis fixat våra ESTA och skrivit ut alla resehandlingar, om 2veckor vid den här tiden landar vi på St Lucia så jag firar det med räkor och ett glas vitt. Många kramar från ett mörkt, halvregnigt Ingarö

  3. Hej glada gänget!
    Så härligt att ni nu har klarat av halva sträckan och har full fart mot målet St. Lucia.
    Vi kommer skåla för er ikväll här i Kaprun, men vi har det betydligt kallare än ni, just nu är det -3 grader ute och snö.
    Hälsningar och kramar till er alla!
    Berndt och Marianne

  4. Halvvägs och skumpa härligt?? Önskar er fortsatt god fiskelycka och framfart mot målet.

    Kram/ Diesel Doris?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.