Skönt att vara igång!

Det var helt otroligt skönt att lämna Hudiksvall i morse men de har varit helt otroliga där. I går kväll så avslutade vi vistelsen i Hudiskvall med att gå på Strandpiren och åt musslor, supertrevlig och väldigt gott.

Musslor vid strandpiren.

Vi vaknade väldigt tidigt och var iväg innan klockan 8. Absolut ingen vind och vi hade ungefär ca 10Nm innan vi kom ut på havet och kunde hissa på. Det började med lite kryss men sedan så öppnade det upp.

Väldigt skön segling.

Vi loggade ungefär mellan 6-7 knop hela tiden med 3-4 m/s vind. Vattnet har varit så otroligt platt och nästan inga båtar. Ett makalöst fint väder har vi. Vi har lagt till vid Lill Lubban som är en SXK ö. De håller på att renovera och bygger nya grillplatser etc. Ser väldigt trevligt ut. Vi har bokat bastun efter en finsk familj som skall bada i 1,5 timme. Men först så blir det lite grill.

Nybyggd grillplats.
Mycket bra med SXK initiativ i skärgården.

Det ser ut att hålla i sig det fina vädret här uppe så vi har humöret på topp. Vi har också testat nya om modifierade landgångstegen som blev super.

Ny modifiert stege

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.