Rundtur på Fårö

Igår så hyrde vi en bil från Carinas biluthyrning. Det blev en Toyota Corolla som rullat 29 500 mil, men den gick ganska bra trots allt! Vi kom iväg hyfsat tidigt och det var fredag så det var ingen kö ut på färjan. Inlägget idag blir inte en massa text utan mycket bilder för det är så fint ute på Fårö. Det vi upptäckte var att det inte finns några lövträd på Fårö utan bara barrträd, mestadels enar med väldigt korta barr.

Byggda stenpyramider nere vi Lauterhorn.
Selfie med en Rauk

Vi tog turen runt Fårö medurs så vi började i Lauterhorn. Fin hamn där vi pratade med en del seglare. De hade följt oss på AISen dagen innan och undrade var det var för några som var ute i det vädret, men vi tyckte det var helt okej.

Häftiga formationer.
Det är som en månlandskap
Det är inte lätt att ta Selfis
Tittut!
Klättrade upp i en Rauk, upp gick bra men värre ner.
Bra med bra skor…
Nya brallorna från Pelle P

Efter alla Raukar så tog vi svängen förbi Ekeviken där Jackline har varit som liten hos mormor Lotte. Vi lyckades leta upp huset trots Jacklines lokalsinne. Hon tyckte det var litet mot vad hon kommer ihåg huset. Hon var lite och har blivit större.

Mormor Lottes hus, tyvärr var ingen där.
Prefekt dag för Kite i Ekeviken, är nog bra för det är långgrunt.
Väldigt fin strrand på Ekeviken.

Efter Ekeviken tog vi turen till Fårö fyr. Fin plats men inte så mycket att se, inte mer än man har sett fyren många gånger under Gotland Runt.

Fårö fyr

Därefter så tog vi en lunch på Fårögårdens resturang som också är ett vandrarhem. Helt okej mat.

Xander i toppform, Frank nu är katten med.

Vi var klara på eftermiddagen och tog en tur till en Loppis men det visade sig att den stora loppisdagen är Lördagar så vi har gjort det idag. Blev 6 nya grogglas i kristall, får se hur länge det håller. Idag Lördag så har vi Loppat och tagit det lugnt på båten, riktigt kanonväder. I morgon bär det av mot fastlandet igen, skall bli sydligt till sydväst.

Silllunch på Ellen
Xander myser på akterdäck

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.