Grepen Marin – vilka fullblodsproffs på rostfritt!

 

 

Snygga svetsar
Snygga svetsar

Nu blir det lite reklam men det måste faktiskt till. Vi skulle bygga ny Bimitopp då den gamla var lite för liten och inte tillräckligt bred. Vi började med att såga av den gamla, testa, mätte och fixade. Sedan skulle vi skruva ihop  det men då satte Lelle ner foten! Så där kan man inte göra med tanke på vart ni skall segla. Det måste svetsas och det textila måste göras av Marin Decor i Öregrund.

Sakt och gjort, så bestämde vi oss för att lyssna på Lelle och jäklar så bra det blev. Lelle på Grepen i kombo med Torvald på Marin Decor, vet ej om något kan slå det!

Nya Bimin
Nya Bimin

Tack Lelle för de två år vi fått legat på Grepen Marin. Det har varit jättekul och ni är så generösa och trevliga. Ja, jag har skaffat egen borr och gängolja och kommer alltid att använda det. För alla 08:or kan jag rekomendera att ta upp båten i Öregrund, betydligt billigare och en otroligt bra miljö. Dessutom finns mycket kunskap om båtar i Öregrund.

Vi har nu kommit till Rödlöga efter en kanonsegling från Vässarö. Sist jag var här var när jag och Wille hade brutit på Östersjömaran i jättedimma.

I morgon seglar vi mot Kullskär för att hälsa på alla Wibomar men framförallt Max och Monica!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.