Efter Tobago Keys så seglade vi till Chatham Bay som ligger på Union Island. Vi fick tips från Ellen Heavy om att det var mycket bra där. När vi kom dit så låg Infinity B och Dream Cacher där. Det är roligt när man kommer in och någon ropar welcome Sweden! Det är andra gången vi träffat de i Karibien, förra gången var det i Martinique. Såklart så är de OCC medlemmar också. Blev såklart bjuden in till Frank och Amanda.

På morgonen efter bestämde vi att vi skulle ta en hajk upp på berget. En mycket fin dag där vi träffade Buchman som skötte en lite gård med lite kor, getter, änder och höns. Han vart så pratsam.

Chatham bay är fint
Man man hitta lite lämningar överallt här.
Laddat var det här

 

Medans Frank och Amanda gick tillbaka till beachen fortsatte jag och Jackie runt hörnet för att se utsikten, helt magiskt.

Mayreau till vänster och Tobago Keys är de små öarna.

Eftermiddagen var ganska lugn, lite snorkling och en sundowner hos Ellen. Jag och Jackie hade bokat bord på Sun Beach & Eat. Inte helt gratis men jättegott! Vi åt Blue Marlin.

Amanda and Frank
Walking back on the beach
Middag på Sun Beach & Eai
Grilled och baren hos Sackie och Vanessa
Fiskätaren
Lilla tassen tyckte det var got med
Sun Beach & Eat

Tanken för oss var att gå till Petit Vincent och ha det bra några dagar, men Frank och Amanda ville att jag skulle följa med att dyka på Carriacou och det skall börja blåsa igen på tisdag och då vore det bra med att dyka innan. Sagt och gjort, vi bryter upp här för att gå in till Clifton Bay och checka ut! De har en ny Custom inne in stan, mitt emot sopslängningen. Sagt och gjort och Infinity B seglade iväg från Clifton innan vi såg det, men vi han nöstan ikapp in Tyrrel Bay på Carriacou.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.