Dygn 16, Kanonväder och varmt

Liver är på topp när man får segla på detta viset. Bra med vind och härliga surfar. Att det dessutom är lite av Count down gör inte saken sämre.

Fisket har kommit av sig idag då vi har haft jättemycket beväxningar i vattnet typ släke. Draget blev igensatt och även vår Watt&Sea blev igensatt och har fått åka upp och vila idag. Får bli elverk och watermaker.

I går kväll firade vi med en ostbricka och ett lite kylt rött vin. Inte alls dumt mitt på Atlanten. Nu skall Hasse till att baka muffins till eftermiddagsfikat och innan middagen.

Stora hälsningar från alla på Ellen

8 kommentarer

  1. Åh så kom dagens eller kvällens höjdpunkt- uppdatering! Har precis sett Sverige vinna över Tjeckien i handbolls VM! Bra bra?? Imorgon har jag semester sedan är det bara 5 arbetsdagar kvar! Mejlade hotellet och meddelade vår ankomst på fredag om en v och vi var så välkomna, som det ser ut just nu bör ni ligga i hamnen då! Extra kul ska det bli att få se alla era bilder! Jag hoppas innerligt att kameran får jobba! Må bäst glädjer mig med att ni har lagom vind i seglen!?

    1. Vad bra att ni saknat det. Jag skulle behöva lite hjälp av dig. Du skulle behöva kontakta Torgny för att ta med lite delar….Puss

  2. Vad härligt ni har både med fina vindar och härliga surfar och kylt vin och ostbricka. Kan väl inte vara mycket bättre. Snart närmar ni er målet. Heja heja!!
    Kram och hälsa alla på Ellen ?

  3. Bra jobbat, ni verkar ha det behagligt. Hasse har oanade talanger som bakar muffins ha ha kanon. Ha det bäst.
    Puss på Er från Tomas o Lotta

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.