Resten av Kielkanalen och att gå i motström!

DSC_0331
Fördelen med att gå Kielkanalen är att det är många broar.

Vi gick upp på morgonen vid 08.00, dagen efter midsommar. Det har väl aldrig hänt. Vi kom in till Rehnsberg strax efter 11. Det blev en tur upp på staden för att få röra på benen lite. Det var en ganska mysig liten stad som man troligtvis aldrig hade kommit till om man inte stannat med båt. Det blev en lunch på staden med några öl. Det var vi värda efter seglingen från Bornholm.

Vi passade också på att bunkra när vi ändå var där. Träffade en trevligt par från Eskilstuna som hade längeseglat i Medelhavet. De tipsade om en bra affär. När vi bunkrat så tog vi oss alla en tupplur vilket var skönt. Midsommarlunchen fick bli vid halvåtta på kvällen. Lasse och Molle fixade världens bästa Jansson. Somnade ovaggat.

DSC_0336
Riktigt Thailands regn

Gick den bit av kanalen som var kvar. Det började regna så in i bomben, likt ett Thailandsregn. Från Rehnsberg till Brunsbutte är det 34 M. Vi bestämde oss för att gå hela vägen till Cuxhaven. När vi slussat ut så hade vi motström. Det var verkligen första gången jag inser vad stark den kan vara. Vi gick in med 18 öppningen av bron till City Marina Cuxhaven. Blev en middag på Cuxhavens äldsta fiskresturang.

DSC_0345
Jaciklines dotter åkte förbi

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.