Det bor en sköldpadda under båten!

Efter vi varit i den lilla byn för att lägga upp ett inlägg på hemsidan och säkra upp bilder till Dropbox så tänkte jag snorkla lite. Slet av mig kläderna och på med öronpluggarna och snorkel. Mitt emellan vår båt och Think Twice bor det en stor sköldpadda. Jag hängde med ett bra tag och då fick jag syn på en till fast ännu större. Nästan lite för stor för min smak.

Fin sköldpadda
Sköldpaddan på väg att hämta luft!
Fin sköldpadda
Det kan bli väldigt gamla dessa!
Man kommer ganska nära
Man kommer ganska nära dem
En lite sjöstjärna fanns också
En fin liten sjöstjärna också
Think Twice har en egen ankarvakt!

 

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com